Doğal Arıcılık

Sevgili okuyucularım, 2 senedir üzerinde çalıştığım Doğal Arıcılık kitabım nihayet karşınıza çıkmaya hazır. Bu kitap ile hobi amaçlı kovan sahibi olmak isteyenler, balkon yada çatısında arıcılık yapmak isteyenler temel bilgileri alacaklar.

Bu arıcılık kitabı tamamen doğal yönetim prensiplerini ve arıya en uygun koşulları yaratmaya çalışan kovan tiplerini esas alıyor.

Kitap PDF formatında. Yani basılı mevcut değil. Doğal yöntemlerle ve fazla kurcalamadan nasıl arıcılık yapılacağını ayrıntıları ile anlatıyor.

Kitabımın ilk 6 sayfasını PDF olarak buradan indirebilir ve “içindekiler” kısmına göz atabilirsiniz. Aklınıza takılan sorular varsa, her zaman olduğu gibi çekinmeden bana sorabilirsiniz.

Kitap ile birlikte kendi tasarladığım Kenya tipi kovan modeline de SketchUp dosyası olarak sahip olacak ve tüm ölçüleri ile görebileceksiniz.

Kitabımda anlatılan 3 tür doğal kovan Varre, Kenya ve Perone kovanları ile nasıl doğal arıcılık yapılabileceğini göreceksiniz. Bu kovanların nasıl yönetildiğini, nasıl hasat yapıldığını ve arıya holistik yaklaşımın nasıl olması gerektiğini göreceksiniz.

Balmumu ve bal ile yapılan yan ürünlerin de tariflerine yer verdim. 1 yıllık bal şarabının tadına doyum olmuyor gerçekten.

Kitabın fiyatı $25USD olarak belirlendi. Ödeme için bilgileri gurkan.yeniceri @ gmail.com adresine bir mesaj göndererek alabilirsiniz.

Eğer arıcılık hakkında herkesin rahatça fikir beyan edebildiği, seviyeli ve kaliteli bir ortam arıyorsanız sizi forumlarımıza da bekleriz.