Permakültür Kıtabıma Bir Bakış

Permakültür üzerine yazdığım kitabın çalışmaları halen daha devam etmekte. Aşağıdaki linkten ilk 17 sayfasını indirebilir ve içeriğindeki konulara bakabilirsiniz. Kitabı indirdikten ve içeriğine göz attıktan sonra yorumlarınızı esirgemeyin. Görmek istediğiniz konular, beğenmediğiniz konular varsa belirtirseniz sevinirim.

Posted in Permakültür, Türkçe.

11 Comments

  1. Merhaba, kitabınızın ilk 17 sayfasını okudum. Oldukça sistematik bir giriş olmuş, ellerinize sağlık. Çoğunluğu “de” lerde olmak üzere yazım hataları gördüm, sizin de farkında olduğunuzu sanıyorum ama, yine de hatırlatmanın doğru olduğunu düşündüm. İsterseniz ben her sayfadaki yazım hatalarını işaretleyip size bildirebilirim. Ama sonuç olarak çok faydalı bir kitap olacak gibi görünüyor. Şimdiden ellerinize sağlık.

    • Yorumunuzu geç gördüm kusura bakmayın. Evet sayfa sayfa hataları bildirirseniz düzenleme yaparım. MS Word ile dil bilgisi kontrolü yapmıştım ama hepsini bulamadı herhalde.

  2. Merhaba, Kitabınız konu secimleri güzel… Önemli olan konulardan ziyade konuların içeriklerinin ne kadar faydalı olması. Mevcut bilgilerin üzerine neler eklediğiniz vs… Malesef taradığım kaynaklar ya birbirini koplamış ya da net bir açıklama yapmadan ucu açık yazı/konuşmalar içerikler var. Ebette net bir kural yada bir yerde geçerli olan başka bir yerde geçerli olmayabilir Ama belli bir çerçeveleri var. Mesela permakültür, ekolojik olarak buğday, arpa yetiştirme yetştirme üzerine bir kaynak bulamadım. Kitabınıza bunu da ekler misiniz.

  3. Semih bey, evet ekliyorum zaten. Permaculture 2 kitabında Fukuoka, Yeoman karışımı bir sistemle ve ekim nöbeti yapılarak tahıl yetiştirme konusuna değinilmiş. Sayfa 32’de başlıyor.

  4. Gurkan Bey, kitabiniza ulasmak istiyorum. Mail de gondersim size ama yanit alamadim. Musait bir zamanda donus yapabilirseniz sevinirim.

    • Sezin bey, emailiniz bana ulaşmadı. Permakültür kitabımın yazımı devam ediyor, henüz bitmedi. Buradan ilk bir kaç sayfasını indirebilir ve içindekiler kısmını görebilirsiniz.

      • Teşekkür ederim Gurkan Bey, sabizrsizlikla bekliyorum öyleyse. Tum Pdf leri inanin okudum, sadece wikipedia ya link verdiklerinize ulasamiyoruz Turkiye den birisi yok, bilmiyor olabilirsiniz. Kolay gelsin.

  5. Pingback: Küresel Isınma ve Gıda Güvenliği – Gürkan Yeniçeri

    • Selam İsmail. Kitap bir türlü ilerlemiyor. Normal işim çok yoğun. İstediğim gibi bir karikatürist de bulamadım. Tüm çizimlerin doğru dürüst, esprili olmasını istiyorum. Biraz daha bekleyelim bakalım.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.